Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Creativitate stradala

Ce culori au poveștile?

O reprezentare grafică a unora dintre cele mai cunoscute povestiri. V-ați întrebat vreodată ce culori ar putea avea poveștile? Designerul...

Continuare...


Powered by

Creativitate stradala

Sorin Tudorde @
3 August 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Câteva panouri publicitare, pe cât de amuzante, pe atât de creative.

Cine spune că e musai ca reclamele de pe panourile publicitare să fie plictisitoare? Și cine spune că, pe principiul “sexul vinde”, este suficient să trântești o domniță sumar îmbrăcată pe un panou publicitar pentru a avea succes? Evident, nimeni nu spune asta. Iată, în cele ce urmează, câteva imegine menite a vă demonstra că până și panourile publicitare pot fi pline de creativitate.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. alexa

    Va multumesc pentru ca ma ajutati in fiecare zi cu stiri atat de interesante! Nici nu va imaginati cat ma ajuta! Va doresc o saptamana minunata!

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.