Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cosmin Bumbuț: Bumbata

Ieri…

Aromă de fragi mi-ai pus ieri pe pernă Și timpul, ades, se oprește în loc. Sunt ore în care viața...

Continuare...


Powered by

Cosmin Bumbuț: Bumbata

Sorin Tudorde @
8 April 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Un proiect fotografic românesc reușește să strângă finațarea necesară, de la susținători, prin intermediul unei platforme online autohtone. Mai există speranță. Pentru noi toți.

Pe 1 aprilie 2013, Cosmin Bumbuț, unul dintre cei mai talentați fotografi români, a făcut cunoscut publicului cel mai recent proiect al său: Bumbata.

În doar șase zile, Bumbata a adunat prin intermediul platformei Creștem idei suma de bani propusă ca finanțare. Fapt care l-a determinat pe Cosmin Bumbuț să facă un pas mai departe:

“Mulțumesc tuturor prietenilor-susținători. Deși nu mă așteptam, Bumbata a trecut de pragul de 100% după numai 6 zile. Dar m-am gândit să nu închei proiectul aici: dacă reușesc să mai strâng 5.600 de lei, toți susținătorii mei de până acum, dar și cei care li se alătură, vor primi un album foto de o calitate mult mai bună decât cea pe care mi-o propusesem inițial, în limita celor 10.000 de lei. Astfel, cu ajutorul unei finanțări mai mari, Bumbata va avea supracopertă și copertă cu timbru sec, forzaț colorat, și o hârtie mai groasă și mai frumoasă (130 g, dublu cretat-mat). Și încă o dată, vă mulțumesc că mă ajutați să finalizez unul dintre cele mai îndelungate proiecte de-ale mele.”

(via Petreanu.ro)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Felicitari pentru reusita de pana acum. Cu siguranta un proiect intins pe atatia ani de munca merita publicarea intr-un un album de calitate, asa ca imi doresc atingerea noului prag din tot sufletul . Succes !

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.