Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Copacul-candelabru

Mă jur…

Unul dintre frumoasele poeme de dragoste din literatura universală. Mă jur pe-ntâia zi a firii Mă jur pe ultimu-i azur...

Continuare...


Powered by

Copacul-candelabru

Sorin Tudorde @
12 July 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Un proiect născut dintr-o greșeală. Sau dintr-o nebunie frumoasă.

Imaginați-vă că pe o stradă cât se poate de normală, dați peste un copac de pe ale cărui ramuri atârnă candelabre. Sau, char mai bine: nu vă imaginați copacul, imaginați-vă doar momentul în care îl vedeți. Momentul în care în fața ochilor aveți această imagine.

Totul a pornit de la o greșeală: fotograful și designerul Adam Tenenbaum și-a cumpărat pentru propria locuință trei candelabre. Doar că, ajuns acasă cu ele, și-a dat seama că sunt prea mari în raport cu dimensiunile camerelor. Așa că s-a decis să le dea o altă folosință. Și s-a născut astfel copacul-candelabru. Aceasta este povestea sa.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.