Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Copacul-candelabru

Fiecare om are propria-i frumusețe

Fiecare om are propria-i frumusețe. Ochii, nestematele fiecăruia dintre noi, cei care fac legătura cu lumea noastră interioară, o lume...

Continuare...


Powered by

Copacul-candelabru

Sorin Tudorde @
12 July 2013

Un proiect născut dintr-o greșeală. Sau dintr-o nebunie frumoasă.

Imaginați-vă că pe o stradă cât se poate de normală, dați peste un copac de pe ale cărui ramuri atârnă candelabre. Sau, char mai bine: nu vă imaginați copacul, imaginați-vă doar momentul în care îl vedeți. Momentul în care în fața ochilor aveți această imagine.

Totul a pornit de la o greșeală: fotograful și designerul Adam Tenenbaum și-a cumpărat pentru propria locuință trei candelabre. Doar că, ajuns acasă cu ele, și-a dat seama că sunt prea mari în raport cu dimensiunile camerelor. Așa că s-a decis să le dea o altă folosință. Și s-a născut astfel copacul-candelabru. Aceasta este povestea sa.

(via)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri