Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Consistenta visului

Despre artă, în 90 de secunde

Două momente video. O bijuterie de jucărie: o cutiuță muzicală elvețiană de acum 200 de ani. Cândva, jucăriile erau o...

Continuare...


Powered by

Consistenta visului

Sorin Tudorde @
20 March 2012

Din fericire, visele nu se pot naște doar din visare.

Visele au nevoie de realitate pentru a putea prinde contur. Și au nevoie de nevoia noastră de vis. Așa cum, la rându-ne, avem nevoie de visuri pentru a ne completa contururile imaginare și pentru a putea traversa acestă realitate, în timp ce, timizi, încercăm să construim o alta.

Fotografiile aparțin tânărului artist german Martin Waldbauer. Martin are 26 de ani și spune despre sine că este “un simplu fotograf amator” care fotografiază lumea pentru că vrea să știe “cum arată aceasta atunci când este fotografiată”. Și, cumva, Martin reușește să suprindă visul său despre lume. Un vis care ne îndeamnă pe fiecare la propria visare.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri