Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Concert pentru privighetoare si chitara

Cinci lucruri mai puțin știute despre bărbați

Știați că… Deși ar putea să pară o glumă spusă “la cafea”, este concluzia unui studiu al psihologilor britanici: bărbații...

Continuare...


Powered by

Concert pentru privighetoare si chitara

WebCulturade @
14 September 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

CEAINARIA INFINITEA va invita marti, 18 septembrie 2012, ora 20:00, la galanterii si armonii, inflorituri baroce, acorduri spaniole si canturi de la rasarit, intr-o seara speciala cu triluri de privighetoare si mangaieri de strune cu Maria Raducanu & Maxim Belciug.

Maria Raducanu si Maxim Belciug formeaza un duo cu totul inedit, cu roade muzicale dintre cele mai frumoase. Fiecare isi are propria cariera: Maria Raducanu este unul dintre cele mai pregnante voci in jazz-ul romanesc, iar Maxim Belciug este emblematic pentru chitara clasica. Cu toate acestea, impinsi de dragostea lor pentru muzica facuta sincer, cu suflet, cei doi s-au regasit in mod constant intr-un proiect comun ce s-a plasat, inca de la debutul lor in duo, in anul 2004, sub semnul autenticitatii emotiei. De o tinuta undeva intre clasic si traditional, muzica lor nu e nici jazz si nici nu are pretentii autenticiste sau culte. Ci este expresia curata a unui genuin nelasat la voia intamplarii, capabil sa nasca in noi zvacnete pe care nu le mai stiam ale noastre de cand, in loc sa intelegem ce traim, traim doar ceea ce intelegem.

Bilet: 20 de lei. Rezervari: 0723 175 300. Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni).

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.