Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cititorul de ganduri

Civilizația

Îmi spune Delia (fosta mea colegă de bancă din liceu, stabilită de mulți ani în Austria) că ceea ce o...

Continuare...


Powered by

Cititorul de ganduri

Sorin Tudorde @
2 October 2012

Ai încredere. Așează-te comod. Pregătește-te ca gândurile cele mai intime să-ți fie citite.

Bruxelles, septembrie 2012. O serie de oameni sunt aleși, la întâmplare, de pe stradă. Li se spune că Dave, un extraordinar telepat, pregătește un spectacol de televiziune și că le va citi gândurile. La început sceptici, oamenii sunt uimiți în momentul în care Dave, concentrându-se, începe să le spună lucruri doar de ei știute. Pentru ca în final, uimitorul telepat să dezvăluie marele secret al harului său: toate informațiile personale au fost culese de paginile din social media.

Întreaga ta viața este online. Și ar putea fi folosită împotriva ta…

O excelentă campanie desfășurată de Febelin – Federația Belgiană din Sectorul Financiar – pentru a conștientiza folosirii corecte a serviciilor de internet banking.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.