Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cititorul de ganduri

Hei, te urmăresc!

Cum ar fi dacă ne-am comporta în viața reală așa cum ne comportăm pe facebook? Cum ar fi dacă am...

Continuare...


Powered by

Cititorul de ganduri

Sorin Tudorde @
2 October 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Ai încredere. Așează-te comod. Pregătește-te ca gândurile cele mai intime să-ți fie citite.

Bruxelles, septembrie 2012. O serie de oameni sunt aleși, la întâmplare, de pe stradă. Li se spune că Dave, un extraordinar telepat, pregătește un spectacol de televiziune și că le va citi gândurile. La început sceptici, oamenii sunt uimiți în momentul în care Dave, concentrându-se, începe să le spună lucruri doar de ei știute. Pentru ca în final, uimitorul telepat să dezvăluie marele secret al harului său: toate informațiile personale au fost culese de paginile din social media.

Întreaga ta viața este online. Și ar putea fi folosită împotriva ta…

O excelentă campanie desfășurată de Febelin – Federația Belgiană din Sectorul Financiar – pentru a conștientiza folosirii corecte a serviciilor de internet banking.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.