Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Ciocolată, dragoste, tatuaj

Un alt monolog al eșecului

Sufletul îmi plânge de dorința de a trăi. Nu vreau decât să pot ieși din acest loc sufocant. Lumea din...

Continuare...


Powered by

Ciocolată, dragoste, tatuaj

Sorin Tudorde @
21 April 2013

“Păstrați România frumoasă: tatuați-vă.”

Un italian (pe nume Luca Beani), un aparat de filmat, o soră (Sara Beani), o excursie în România, un studio de tatuaj, un artist. Cluj, dragoste, ciocolată.

Născut în 1980, Marius și-a început cariera în arta tatuajului la vârsta de 19 ani. Până în 2005 a lucrat Franța, Spania, Insulele Canare, Olanda și Italia. Apoi s-a întors acasă, a înființat salonul BAStattoo și a început să primească premii naționale și internaționale. Și, în încheiere, o fotografie a Sarei Beani cu noul său tatuaj.

O fotografie de Laura Balc.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.