Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cineva care să te facă să zâmbești…

Cum să fii amantu’ la femei

O comedie savuroasă. Eugenio Derbez este Maximo, un tânăr foarte chipeș care visează să devină bogat fără să aibă nevoie...

Continuare...


Powered by

Cineva care să te facă să zâmbești…

Sorin Tudorde @
29 August 2015

Adevărul despre singurătate.

“Cu cât stai mai mult singur, cu atât mai mult începe să-ți placă. Și cu atât mai greu îți vine să trăiești alături de altcineva”, mi-a spus cineva, la un moment dat. Recunosc: sunt o persoană care se încăpățânează să creadă că nu suntem hărăziți să trăim singuri, că rostul sufletului este un alt suflet, chiar dacă asta nu-l face nici mai fericit, nici mai plin, nici mai complet, ci, poate, doar mai puțin înspăimântat.

Așa că, mirat, am prins a privi cu mai multă atenție în jur, către oameni și relații lor. Iar dacă la început am crezut că este vorba de cazuri izolate, iar mai apoi am sperat că este doar o modă răspândită printre cei mai tineri, am sfârșit prin a accepta că sunt o mulțime de oameni în această situație și că vârsta nu este un criteriu. Și că, deși dorințele lor spun altceva, există o “comoditate a singurătății” care învinge. De fiecare dată.

Iar singura explicație pe care o am deocamdată – explicație subiectivă, desigur – este aceea că acestor oameni le e teamă. Le e teamă să își dezgolească sufletul. Le e teamă că vor putea fi răniți…

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


singuratate

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.