Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cineva are grija de noi

Dimineață de martie

Este o nouă dimineață cufundată in intensitatea luminii. Cerul se îmbracă cu mantia de foc a soarelui și ne zâmbește...

Continuare...


Powered by

Cineva are grija de noi

Alexandra Bujenitade @
4 December 2012

Sunt oameni care croiesc fericirea altor oameni. Să luăm un exemplu: luminiţele de Crăciun.

Vă dau două teme de gândire:

– știţi câţi oameni lucrează, chiar şi în acest moment, pentru instalarea ornamentelor de Crăciun cu aproximativ 2,7 milioane de beculeţe?
– v-aţi gândit cum ar fi un an cu oraşul neîmpodobit?

În fiecare an, aşteptăm cu bucurie aprinderea luminiţelor de Crăciun. Anul acesta se va întâmpla în noaptea lui Moş Nicolae (miercuri, 5 decembrie) şi ni s-a pregătit ceva special: Bucharest Christmas Market. Nu ştiu de ce nu are un nume în limba română, dar cred că îi putem spune Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii.

65 de căsuţe călduroase, cu crenguţe de brad şi globuri, vor pune în vânzare vin fiert, portocale, produse tradiţionale şi multe alte lucruri specifice de Crăciun. Lângă bradul înalt de 15 m, se află o căsuţă cu fes din crenguţe de brad şi cu un moţ roşu (un glob) şi alături, tronul lui Moş Crăciun, prilej de bucurie pentru copilaşi, dar şi pentru cei mari.

Nu ne rămâne decât să le mulţumim oamenilor care contribuie la spiritul Crăciunului şi la fericirea noastră din luna decembrie.

foto: Alexandra Bujenita.

Despre autor

Alexandra Bujenita

Alexandra Bujenita

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri