Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cinemagraphs: fotografii in miscare

Adevarata dragoste e mereu nerostita

Vă puteți imagina o lume fără dragoste? Chiar vă puteți imagina o lume fără dragoste (acolo, în interiorul vostru, în...

Continuare...


Powered by

Cinemagraphs: fotografii in miscare

Sorin Tudorde @
27 April 2011

Susține și tu Webcultura. Mulțumim!

Vezi aici cine sunt cei cărora le mulțumim până acum.

“Cinemagraphs – mai mult decât o fotografie, dar nu chiar un video”, astfel își definesc creațiile fotografa Jamie Beck (în imagine) și  web designer-ul Kevin Burg.

Ce aduc în plus creațiile lor față de, să zicem, GIF-urile animate ale lui Jaimie Martinez vă las să apreciați singuri. Eu mă voi rezuma la a reproduce un scurt pasaj din declarația pe care Jamie Beck a acordat-o pentru The Atlantic:

“Există mișcare în tot ceea ce ne înconjoară, iar prin captarea sa la un loc cu celelalte lucruri minunate pe care fotografia le are de oferit, poți experimenta ceea ce un video are de oferit, fără a fi nevoit să-ți asumi timpul pe care acesta îl necesită. Există ceva magic în fotografie: un moment captiv în timp care poate exista simultan în afara fracțiunii de secundă pe care fotograful o surprinde”.

Mai multe imagini pe From Me To You.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Arte vizuale

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.