Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cine mai are incredere in Internet?

Ce facem în București în Noaptea Muzeelor 2013

Scurt ghid de evenimente culturale. În București, 32 de muzee și organizații culturale își deschid porțile până târziu în noapte....

Continuare...


Powered by

Cine mai are incredere in Internet?

Sorin Tudorde @
25 July 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că Webcultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim pentru susținere!

98% dintre americani nu mai au încredere în informațiile din mediul online.

Potrivit unui studiu realizat de cunoscutul institut Harris Interactive, 98% dintre americani nu au încredere în informația găsită pe internet, iar 94% sunt de părere că “lucruri rele se pot întâmpla dacă acționezi pe baza informațiilor inexacte din mediul online”. Printre principalele motive pentru care americanii nu au încredere în informațiile online se află: numărul prea mare de reclame (59%), informații învechite (56%), informații care țin autopromovare (53%).

Dintre cei 94% care s-au arătat îngrijorați de “lucrurile rele” care s-ar putea întâmpla, cei mai mulți s-au declarat îngrijorați de pierderea timpului personal (67%). Alte temeri au inclus infectarea cu un virus de calculator (63%), pierderea unor sume de bani (51%), riscul de fraudă (51%) și a deteriorarea propriei credibilități (36%).

(via: Mashable)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.