Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cinci suporturi pentru carti

Varstele femeii, varstele modei

Este frumusețea o stare de spirit? Dar tinerețea? Și este căutarea “tinereții fără bătrânețe” la fel de umană ca regretul...

Continuare...


Powered by

Cinci suporturi pentru carti

Sorin Tudorde @
19 March 2012

1. Falling Bookends.

Un suport pentru cărți amuzant – deși cărțile care strâng pe sertarul “trebuie să-mi fac neapărat timp pentru a le citi” pot, uneori, să ne sperie – creat de studioul de design Art Ori. Și, dacă sunteți curioși, iată și spotul de promovare.

2. Scaunul pentru cărți și reviste Hoi.

A fost inițial creat de către Jules & Jeremy Furniture Design ca parte a unei campanii de advertising. Dar, succesul de care s-a bucurat l-a transformat într-un produs “de serie”: costă “doar” 2.250 de euro…

3. The Console Bookshelf.

Este o bibiliotecă de inspirație baroc creată de designerul Stanislav Katz. Are prețul de 3.500 de euro.

4. Cave Bookshelf.

Este perfectă pentru aceia care își doresc un spațiu de lectură doar al lor. Este creată de Sakura Adachi și costă între 3.600 și 5.250 de euro.

5. Ransa.

O canapea-bibliotecă realizată de designerul Younes Duret. Se livrează doar pe comandă specială.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri