Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cinci site-uri simpatice

“Trăiește ca și cum peste zece secunde ți-ar fi dat să nu mai fii”

“Deosebirea între omul care doar tunde iarba și un grădinar adevărat constă în atingere.” Fiecare om trebuie să lase ceva...

Continuare...


Powered by

Cinci site-uri simpatice

Sorin Tudorde @
5 December 2012

Și cinci invitații la zâmbet.

1. Nu face nimic pentru două minute. E ceva mai mult decât un îndemn. Și, cei mai mulți dintre voi vor avea o surpriză. Așadar, poftiți pe Do Nothing for 2 Minutes.

2. O campanie online ceva mai veche, dar foarte simpatică: tastați (măcar) numele orașului în care trăiți și priviți globul de cristal. 🙂

3. De ce se spune despre unele femei că sunt “pisicoase”? Ei bine, descoperiți singuri.

4. Și, vorbind de pisici: un site pe care vă puteți jucă online cu animale de casă reale. Mai exact, prin intermediul unor camere web nu doar că puteți să vedeți ce fac, dar puteți să vă și jucați cu ele prin intermediul unor jucării controlate cu ajutorul computerului. Așadar, un site pe care riscați să petreceți mult timp: iPet companion (atenție, utilizatorii de Chrome pot întâmpina dificultăți).

5. Iar în final Google Type. O să vă dați singuri seama despre ce e vorba. 🙂

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri