Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cinci jocuri online foarte amuzante

Industria culturii, cultura consumului si artefactele prezentului

Ești sigur că își dorești lucrurile de care chiar ai nevoie? “Porniți televizorul, răsfoiți un ziar sau o revistă sau,...

Continuare...


Powered by

Cinci jocuri online foarte amuzante

Sorin Tudorde @
13 July 2012

Pentru toți aceia care simt nevoia unui moment de destindere, o colecție de jocuri online care, deși devenite “clasice”, au rămas la fel de amuzante.

1. Caii cântători

Caii cântători sunt foarte simpatici și foarte amuzanți. Pur și simplu faceți click pe fiecare cal și aceasta va începe să cânte.

2. iDaft

Nu veți avea cum să nu zâmbiți: iDaft este o tastatură muzicală virtuală. Amuzați-va tastând un text sau tastând la întâmplare. Atenție: s-ar putea să credeți că aveți un talent muzical ascuns. 🙂

3. Nasul

Poate că la prima vedere o să vi se pară bizar. Însă, după ce ați încercat să jucați Nasul, veți zâmbi. Nu vă învinovățiți pentru asta: tuturor ni s-a părut amuzant, chiar dacă unii nu o vor recunoaște în public.

4. Zoomquilt

Zoomquilt este un joc “adus pe lume” în anul 2004: pur și simplu faceți zoom pe imagine. La infinit. 🙂

5. Instants

Instants este o incredibilă  colecție de butoane sonore. Practic nu cred să nu existe vreun buton al cărui sunet să nu se potrivească drept răspuns unei situații care tocmai se întâmplă în jurul tău.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri