Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cervo: locul perfect pentru corporatistii cunoscatori

“Haideți să trăim astăzi!”

Un gând frumos. Pentru fiecare dintre noi. Vedeți toți acești oameni din spatele meu? Se grăbesc spre muncă și nu...

Continuare...


Powered by

Cervo: locul perfect pentru corporatistii cunoscatori

WebCulturade @
18 February 2014

Dintr-un restaurant destinat exclusiv angajatilor din cladirile de business aflate pe bulevardul Dimitrie Pompei si de pe stradutele adiacente, Cervo e acum un loc unde se pot comanda cele mai variate preparate a la carte.

Cervo-1

Deschiderea a avut loc chiar de ziua indragostitilor, pe 14 februarie. Tanarul chef Costin, de doar 24 de ani, si-a demonstrat masura talentului. Clientii prezenti au gustat baclava de miel, vita caramelizata, o varietate generoasa de preparate cu fructe de mare, salate cu pui, vita, mozzarella etc., somon tartar, rulou de bacon cu pui si mozzarella. Pizza a la Cervo cu blat subtire corespunde celor mai pretentioase gusturi, fiind preparata dupa retete originale italienesti. Desertul a fost pe masura- tort de frisca cu fructe de padure.

Cervo-2

Adresa restaurantului – str George Constantinescu nr.3, Bucuresti, sector 2. Se ajunge usor cu metroul pana la statia Pipera sau cu tramvaiele 16 si 36. Pentru ca este situat intr-o zona de birouri, taxi-urile sunt disponibile oricand. Personalul calificat, profesionist si extrem de amabil contribuie la crearea unei atmosfere calde.

Cervo-3

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.