Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cerul mototolit deasupra noastră

13 motive pentru care motanii sunt mai buni decât bărbații

Să ne mai și amuzăm (sau să facem haz de necaz?). 1. Nu trebuie să te prefaci că îi placi...

Continuare...


Powered by

Cerul mototolit deasupra noastră

Sorin Tudorde @
16 February 2013

“Cerul se schimbă. Constant. Ca și când nu ar fi vreodată satisfăcut de propriul design, de propria culoare și formă și de textura norilor.”

“Asemeni unui scriitor care niciodată nu este mulțumit de propriile fraze, cuvinte și idei. Aruncând din ce în ce mai multe coli mototolite, construind un morman al pierderii și ideilor abandonate.”

“Însă uneori este chiar merită să rupem acest ciclu și să ne oprim pentru un moment pentru contempla și a reflecta asupra planurilor abandonate și a putea construi ceva nou.”

“Scopul meu este acela de a invita privitorul să zăbovească asupra lucrărilor mele, să se liniștească și, poate, să contemple. Și poate voi putea atinge acest scop coagulând cele două elemente: Papersky (paper – hârtie; sky -cer).”

Lucrări și gânduri expuse de artisul Florian Mueller în cadrul ciclului de fotografii Papersky.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.