Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cerul din flori

Viața: exerciții de trezire

O altă perspectivă asupra existenței. Iar dacă ați fost molipsiți de scurtul montaj realizat de către echipa Everynone (aveți aici alte două creații...

Continuare...


Powered by

Cerul din flori

Sorin Tudorde @
3 April 2012

Câteva imagini dintr-o grădina botanică japoneză.

După ce v-am prezentat minunatele “poduri vii” din India, iată acum câteva imagini din grădina botanică Kawachi Fuji Gardens din orașul japonez Kitakyushu.

Arbuștii pe care îi vedeți se numesc wisteria și în China și Japonia sunt foarte des întâlniți ca arbuști ornamentali. Cea mai veche grădina japoneză de wisteria datează din anul 1870 și se întinde pe o suprafață de 1.990 de metri pătrați.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. nina

    MINUNAT!!!!!! CAT DE DARNIC ESTE CU NOI DUMNEZEU ! ITI MULTUMIM DOAMNE PENTRU ACESTE MINUNATII! MI-AS DORI DIN TOT SUFLETUL SA FIU ACOLO DAR PENTRU CA ASTA NU SE VA INTAMPLA MA BUCUR CA POT VEDEA. MULTUMESC !!!!!!!!!

Comentează

Parteneri