Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cerul care va urni lumea

Bucharest Photo Week: primul festival de fotografie din București

Primul festival de fotografie din București se va desfășura în perioada 5-14 septembrie între Bulevardul Unirii și Șoseaua Kiseleff, centrul...

Continuare...


Powered by

Cerul care va urni lumea

Sorin Tudorde @
31 March 2014

Despre lucrurile care ne unesc cu adevărat. Pe fiecare.

Era ciudat să mă gândesc la faptul că, pentru toată lumea, cerul e la fel. Pământul de sub picioare poate arăta diferit, dar cerul rămâne la fel. Soarele, stelele și oamenii de sub cer sunt aproape la fel, peste tot, în întreaga lume. Sute sau mii sau poate chiar milioane de oameni exact astfel. Oameni ținuți departe unul de existența celuilalt. Despărțiți de pereți de ură, de minciuni… Și totuși, aproape la fel. Poate în adâncul sufletului lor își doresc același lucru. Doar că nu l-au putut găsi. Poate că strâng în inimile, pântecele și mușchii lor puterea care, într-o zi, va răsturna lumea din loc.

Un poem vizual realizat de Jay Salbert și inspirat din celebra 1984 a lui George Orwell.

cerul-ingradit

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.