Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cerere în căsătorie

Academia Sighișoara

Academia Sighișoara este un proiect cu tradiţie într-un oraş-minune, în care tradiţia este însuşi duhul locului. Arhitectura burgului Sighişoarei, în...

Continuare...


Powered by

Cerere în căsătorie

Sorin Tudorde @
27 November 2011

Uneori lucrurile nu sunt ce par a fi.

Spotul care urmează a adunat în doar trei zile de la data apariției peste 1.200.000 de vizualizări. O poveste de dragoste filmată în Sydney, Australia.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


După cum spuneam, uneori lucrurile nu sunt ce par a fi. Iar dacă până acum se spunea că “toți bărbații buni sunt căsătoriți”, se prea poate ca, în curând, să fie nevoie de o scurtă precizare: “între ei”.

Spotul a fost realizat în încercarea de a influența decizia partidul de guvernământ din Australia în privința căsătoriei persoanelor de același sex. Interesant este că deși spotul s-a bucurat de o atât de mare popularitatea în mediul online, obiectivul GetUp! – ONG-ul care l-a comandat – a fost de a-l difuza la televiziunea națională. Asta doar așa, ca amănunt “dedicat” acelora care cred că online-ul este atotputernic…

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri