Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cerere în căsătorie

Seară japoneză dedicată romanului “Puntea Viselor”

Joi, 12 noiembrie ora 19.00 vă aşteptăm la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, pentru o seară japoneză dedicată romanului Puntea...

Continuare...


Powered by

Cerere în căsătorie

Sorin Tudorde @
27 November 2011

Uneori lucrurile nu sunt ce par a fi.

Spotul care urmează a adunat în doar trei zile de la data apariției peste 1.200.000 de vizualizări. O poveste de dragoste filmată în Sydney, Australia.

După cum spuneam, uneori lucrurile nu sunt ce par a fi. Iar dacă până acum se spunea că “toți bărbații buni sunt căsătoriți”, se prea poate ca, în curând, să fie nevoie de o scurtă precizare: “între ei”.

Spotul a fost realizat în încercarea de a influența decizia partidul de guvernământ din Australia în privința căsătoriei persoanelor de același sex. Interesant este că deși spotul s-a bucurat de o atât de mare popularitatea în mediul online, obiectivul GetUp! – ONG-ul care l-a comandat – a fost de a-l difuza la televiziunea națională. Asta doar așa, ca amănunt “dedicat” acelora care cred că online-ul este atotputernic…

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.