Cenaclul WebCultura

Webcultura are nevoie de susținerea ta. Ne poți sprijini prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Pentru toți aceia care, într-o epocă a pozelor și “emoticoanelor”, îndrăgesc, cu încăpățânare cuvintele. Și emoțiile pe care doar acestea le pot stârni.

Cenaclul WebCultura este dedicat tuturor frumoșilor nebuni care încă mai au curajul de a simți – și de a trăi – prin intermediului propriului suflet. Tuturor acelora care se încăpățânează să creadă că intensitatea trăirilor nu poate fi măsurată în like-uri, că sufletul nu poate fi așezat pe o farfurie pentru a fi pozat și că emoțiile nu pot fi încarcerate în semne grafice.

Cenaclul WebCultura este dedicat tuturor celor care cred că visul are nevoie de curaj pentru a se transforma în visare și de zbatere lăuntrică pentru a prinde aripi.

Iar dacă măcar o parte din sufletul tău a rezonat la citirea acestor cuvinte, ai curaj și publică: Cenaclul WebCultura este locul în care, sperăm, vei putea găsi oameni asemeni ție.

Și, nu în ultimul rând: în curând, Cenaclul WebCultura va avea și o componentă care se va desfășura în viața reală. Altfel spus, ne vom întâlni într-o atmosferă prietenoasă – și, da, intrarea va fi liberă și orice doritor va putea participa – și ne vom citi și discuta creațiile. Astfel încât să ne cunoaștem mai bine, să ne bucurăm și să ne simțim mai câștigați sufletește. Cu toții. Împreună.

Cenaclul-WebCultura

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu