Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cenaclul WebCultura

Turneul Flautul de Aur, la final

Turneul Flautul de Aur, organizat de Radio România Cultural şi Asociaţia Culturală Accendo şi început pe 25 aprilie la Braşov,...

Continuare...


Powered by

Autor: Sorin Tudor

Cenaclul WebCultura

Sorin Tudor15 December 2015

Pentru toți aceia care, într-o epocă a pozelor și “emoticoanelor”, îndrăgesc, cu încăpățânare cuvintele. Și emoțiile pe care doar acestea le pot stârni.

Cenaclul WebCultura este dedicat tuturor frumoșilor nebuni care încă mai au curajul de a simți – și de a trăi – prin intermediului propriului suflet. Tuturor acelora care se încăpățânează să creadă că intensitatea trăirilor nu poate fi măsurată în like-uri, că sufletul nu poate fi așezat pe o farfurie pentru a fi pozat și că emoțiile nu pot fi încarcerate în semne grafice.

Cenaclul WebCultura este dedicat tuturor celor care cred că visul are nevoie de curaj pentru a se transforma în visare și de zbatere lăuntrică pentru a prinde aripi.

Iar dacă măcar o parte din sufletul tău a rezonat la citirea acestor cuvinte, ai curaj și publică: Cenaclul WebCultura este locul în care, sperăm, vei putea găsi oameni asemeni ție.

Și, nu în ultimul rând: în curând, Cenaclul WebCultura va avea și o componentă care se va desfășura în viața reală. Altfel spus, ne vom întâlni într-o atmosferă prietenoasă – și, da, intrarea va fi liberă și orice doritor va putea participa – și ne vom citi și discuta creațiile. Astfel încât să ne cunoaștem mai bine, să ne bucurăm și să ne simțim mai câștigați sufletește. Cu toții. Împreună.

Cenaclul-WebCultura

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri