Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cenaclul WebCultura: înscrieri la lectură

Prostituate, google, fotografii

Prostituatele de pe șoseaua de centură se văd și pe Google Street View. Despre folosirea Google Street View ca instrument...

Continuare...


Powered by

Autor: Cenaclul WebCultura

Cenaclul WebCultura: înscrieri la lectură

Cenaclul WebCultura19 February 2016

Așa cum am anunțat, Cenaclul WebCultura se întrunește în viața reală în fiecare zi de joi (ora 19:00, la Absintherie Sixtina – Strada Covaci, nr. 6, etaj. 1 – vezi harta).

Actualizare: Întâlnirea Cenaclului WebCultura din data de 25 februarie 2016 se reprogramează. Mulțumim tuturor celor care s-au arătat interesați și vă așteptăm, încă de pe acum, să vă înscrieți să citiți din creațiile voastre în cadrul următoarei întâlniri.

Acestea fiind spuse, aceia care doresc să citească din creațiile lor în cadrul întâlnirii de joi, 25 februarie 2016, sunt rugați să își anunțe intenția prin intermediul comentariilor.

Participarea la întâlnirile Cenaclului este gratuită, necondiționată și deschisă oricărui doritor. Altfel spus: puteți să nu comandați nimic, pe toată durata întrunirii și nimeni nu se va supăra. Dacă însă vă decideți să vă comandați ceva de la barul Absintheriei, va trebui să vă achitați consumația.

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Cenaclul WebCultura

Cenaclul WebCultura

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

    Comentarii
  1. Se pot trimite texte pentru Cenaclu si daca nu participam la intalnirea live?

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.