Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cele mai stupide moduri de a muri

Sculpturi din cartile de telefoane

Alex Queral sculptează chipurile unor cunoscute personalități în cărți uzate de telefon. În 1995, pe când era încă student la...

Continuare...


Powered by

Cele mai stupide moduri de a muri

Sorin Tudorde @
21 November 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

O inedită campanie de interes cetățenesc.

Știați că, în chiar momentul în care citiți aceste rânduri, în Melbourne, Australia, este exact aceeași oră ca la București (și aproape aceeași temperatură)? Cu o importantă precizare: la ei este “deja mâine”. Linkul  nu este dat doar pentru a verifica afirmația, ci și pentru a vă convinge că, la București, suntem “în trecut” nu doar din punct de vedere al fusului orar: precum vedeți, cei de la metroul australian monitorizează zilnic punctualitatea garniturilor de tren. Iar aceast indicii de performanță sunt mereu mai mari de 90%. Metro Trains sponsorizează astfel de concursuri. Și comunică pe twitter eventualele neplăceri ivite în trafic. Și sunt cei care, în noiembie 2012, au lansat Dumb Ways To Die, o campanie de informare în interesul cetățeanului care a devenit viral pe internet. Pentru că au avut curajul să o gândească altfel. Și să recurgă la umorul negru.

O campanie realizată de McCann Melbourne, însoțită de un site la fel de plin de haz: Dumb Ways to Die.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.