Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cele mai sincere mulțumiri pentru un dascăl extraordinar

Totul începe când găsești lumina

La nuit de feu. “Îmi schimbasem concepția despre călătorie: destinația contează mai puțin decât renunțarea. A pleca nu înseamnă a...

Continuare...


Powered by

Dascali minunati, va multumim!

Cele mai sincere mulțumiri pentru un dascăl extraordinar

Dascălul care m-a influențat cel mai mult în tinerețile mele este doamna profesoară Rodica Bontescu, diriginta mea din gimnaziu, profesoară de biologie din Timișoara.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Doamna Bontescu m-a învățat, direct sau indirect, să nu renunț niciodată. Să lupt pentru ceea ce-mi doresc și să mă implic. Sub îndrumarea ei am învățat că nu trebuie să-mi pierd vocea în rândul celorlalți și că întotdeauna trebuie să-mi apăr părerile.

De asemenea, după ce am terminat liceul, doamna Bontescu m-a încurajat să mă implic într-un proiect școlar internațional, sub îndrumarea sa. În acest context mi-am dat seama cat de multe lucruri pot face daca vreau lucrul acesta, dar și de faptul că de multe ori, munca multă îți aduce și rezultate pe măsură.

Pentru toate acestea, pentru că a crezut mereu în mine, o să-i mulțumesc întotdeauna.

Cu respect,
Andra

Comentează

Parteneri