Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cele mai frumoase fotografii

Dumnezeu a trântit telecomanda

Curtea Veche Publishing, Editura Baroque Books & Arts si Libraria Humanitas Cismigiu va invita vineri, 27 martie, de la ora...

Continuare...


Powered by

Cele mai frumoase fotografii

Sorin Tudorde @
31 August 2011

O selecție a unora dintre cele mai frumoase fotografii premiate în cadrul Premiilor Internaționale pentru Fotografie.

Recent, au fost anunțați câștigătorii Premiilor Internaţionale pentru Fotografie. O competiție creată pentru a celebra cele mai reușite realizări din domeniu, dar și pentru a descoperi noi talente. Din miile de participanți din acest an, doar câştigătorii principalelor categorii vor putea concura pentru titlul de Fotograf International al Anului. Câștigatorul va fi anuntat în cadrul Premiilor Lucie – care va avea loc la Lincoln Center, New York, în data de 24 octombrie 2011 – și va câştiga râvnita statuie Lucie şi un premiu de 10.000 USD. Iată, în continuare, o selecție a fotografiilor premiate.

Advertising: Fashion, locul II, John Wright

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. diana

    Sunt grozave!

Comentează

Parteneri