Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cele mai frumoase fotografii ale coastei spaniole

“Diavolul este tot un înger”

10 gânduri despre dragoste și viață. Dragostea este copilul iluziei și părintele deziluziei. Iată aspirația umană prin excelență: setea de...

Continuare...


Powered by

Cele mai frumoase fotografii ale coastei spaniole

Sorin Tudorde @
23 May 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Deși autodidact, Jose Ramon Irusta este autorul unora dintre cele mai frumoase fotografii ale zonelor de coastă ale Spaniei.

“Văd lumea prin intermediul aparatului de fotografiat și încerc să o transpun în fotografiile mele”, spune Jose Ramon Irusta despre sine. Născut în Castro Urdiales, un oraș situat pe coasta Spaniei, a privit, un timp, fotografia ca pe un hobby. Un hobby care a crescut în intensitate și i-a permis să dezvolte un stil personal. Un stil în care oamenii reușesc să se regăsească.

Prin intermediul fotografiilor sale extraordinare, își dorește să contribuie la conștientizarea influenței benefice pe care o au protecția și conservarea zonelor de coastă. Fotografii extraordinare, am zis? Iată câteva dintree acestea.

Mai multe fotografii pe site-ul lui Jose Ramon Irusta.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.