Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cele mai faimoase barbi si mustati

Eminescu: cinci lucruri mai puțin cunoscute

1. Între Mihai Eminescu și o altă mare personalitate (contemporană cu acesta) există asemănări fizice izbitoare. Priviți imaginile. WebCultura are...

Continuare...


Powered by

Cele mai faimoase barbi si mustati

Sorin Tudorde @
6 November 2011

O galerie de imagini a celor mai faimoase bărbi și mustăți din lume.

Știați că există un campionat mondial al bărbilor și mustăților? Un campionat cu reguli și categorii extrem de stricte, care are deja o istorie de peste zece ani. Prima ediție a Campionatului Mondial al Bărbilor și Mustăților a avut loc în 1990 în Hofen (Germania), ediția din acest an a avut loc în Trondheim (Norvegia), iar ediția din 2012 va avea loc în Los Angeles (SUA). Iată câțiva dintre câștigătoii din 2011 ai concursului, fotografiați de către artistul Dave Mead.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri