Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cel mai simpatic milionar

Cea mai aglomerata trecere de pietoni din lume

În orele de vârf, o intersecție din Tokio este traversată, în același timp, de aproape 2.500 de pietoni. Într-o intersecție...

Continuare...


Powered by

Cel mai simpatic milionar

Sorin Tudorde @
18 July 2012

Unul dintre momentele de neuitat din istoria concursurilor de televiziune.

În data de 19 noiembrie 1999, John Carpenter, un lucrător la fisc în vârstă de 31 de ani, devenea primul milionar al show-ului american “Vrei să fii milionar”. Carpenter a ajuns până la întrebarea de un milion de dolari fără a folosi niciuna dintre variantele ajutătoare. Așa că, la această ultimă întrebare, a decis să folosească varianta “sună un prieten”. Iar prietenul ales a fost tatăl său, Tom. “Am gândit că aș putea să par prea încrezut dacă nu voi folosi nicio variantă ajutătoare”, avea el să declare mai târziu. Priviți, în continuare, un dialog care a valorat un milion de dolari.

“John: Mmm… Bună, tată.
Tom: Salut!
John: Mmm… nu am nevoie cu adevărat de ajutorul tău, am vrut doar să ştii că voi câştiga un milion de dolari… (spectatorii râd, apoi aplaudă) și că preşedintele SUA care a apărut pe “Laugh-In” este Richard Nixon. Acesta este răspunsul meu final.”

(via)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.