Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cel mai mic parc din lume

Singurătate multiplicată

Tu câți prieteni ai (pe facebook)? “Un studiu al Macmillan Cancer Support a constatat că în medie, tinerii adulți au...

Continuare...


Powered by

Cel mai mic parc din lume

Sorin Tudorde @
21 June 2015

Susține și tu Webcultura! Pentru că, împreună, putem supraviețui ignoranței și ignoranților.

Mulțumim. (Vezi aici cine a donat până acum.)

Un altfel de record mondial.

În 1946, jurnalistul Dick Fagan a observat de pe geamul biroului său din Portland, Oregon, o mică groapă în asfalt, pe locul pe care înainte fusese amplasat un felinar. Cum nimeni nu a venit să astupe groapa, Dick Fagan a decis să o ia în grija sa. Așa că a început să planteze flori și, numind-o Mill Ends, a prins a scrie ocazional despre cel mai mic parc din lume în rubrica pe care o semna în Oregon Journal, ziarul local.

În 1976, parcul a fost adoptat de către municipalitatea din Oregon, și, potrivit primăriei, este însămânțat, udat ți îngrijit ca oricare parc din oraș.

Din 2013, Parcul Mill Ends, care are doar ceva mai mult de o jumătate de metru lățime, a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mic parc din lume.

parc-mic

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Paspartu

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.