Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cel mai mare domino din cărți

Facebook cover: 15 exemple creative

O colecție de idei care v-ar putea ajuta sa va creati un cover pentru facebook cat mai atractiv. După ce...

Continuare...


Powered by

Cel mai mare domino din cărți

Sorin Tudorde @
18 June 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

2.131 de cărți, 27 de voluntari, 1 record mondial.

Pentru a promova programul de lectură pentru vara anului 2013 a Bibliotecii Publice din Seattle, doi studenți, ajutați de 27 de voluntari, au “pus la cale” un nou record mondial.

Și, pentru că vorbim aici despre oameni cu dragoste față de carte, bibliotecarii din Seattle ne asigură că, în desfășurarea de forțe gravitaționale, “nu a fost rănită nicio carte” și că toate toate cărțile participante la stabilirea noului record mondial au fost fie donate în acest scop, fie ieșite din uz. Și că, din moment ce au dovedit toate celebre, vor fi vândute pentru ca banii astfel obținuți să fie folosiți pentru programele Bibliotecii.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.