Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cel aglomerat, cel amuzant, cel artistic

Visul, cel din palma ta

Visurile. Uitatele noastre visuri. Se spune că ne naștem înconjurați de visări. Visările noastre, cele ale ursitoarelor și cele proiectate...

Continuare...


Powered by

Cel aglomerat, cel amuzant, cel artistic

Sorin Tudorde @
2 April 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că Webcultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim pentru susținere!

Trei video-povestiri din metrou.

The Moscow Metro este un excelent film de doar două minute, realizat de Sasha Aleksandrov, care prezintă o zi din viața metroului moscovit. O viață aglomerată care seamănă binișor cu viața metroului bucureștean. Cu diferența că, în Moscova, stațiile sunt (mult mai) spectaculoase.

Human Mirror este o glumă pusă la cale de Improv Everywhere: pe scaunele unui vagon de metrou sunt așezați, față în față, mai mulți gemeni identici, care își reproduc în oglindă mișcările, spre uimirea celorlalți călători.

Sound Underground este denumirea unei acțiuni organizate de violoncelistul Dale Henderson: pentru a sărbători 327 de ani de la nașterea lui Bach, în data de 21 martie mai mulți muziciani profesioniști au cântat gratuit în stațiile metroului din New York.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.