Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cealalta fata a lumii

Maramureș

Trei minute de visare printr-un colț de rai. În ultimul timp, se vorbește mult despre Maramureș. Ceea ce este bine....

Continuare...


Powered by

Cealalta fata a lumii

Sorin Tudorde @
6 June 2011

Cum ar fi dacă, la un moment dat, ți-ai da seama ca te-ai rătăcit într-o lume suprarealistă?

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Nu știu cât de familiarizați sunteți cu arta albaneză. Sau cât de multe știți despre Albania. Eu unul recunosc că, spre ruținea mea, nu știu foarte multe. Ei bine, autoarea lucrărilor grafice pe care vi le prezint se numește Albulena Panduri (blue-a pe Deviant Art) și este din Albania.

Sunt manipulări fotografice care, pur și simplu, te determină să le privești. Care te invită să le treci pragul pentru a le respira frumusețea suprarealistă. Sunt lucrări care m-au determinat să doresc să știu mai multă despre Albania și despre artiștii de acolo. Și, chiar mai mult: sunt lucrări care m-au făcut să mă bucur pentru că Albania este o țară a Europei.

Mai multe lucrări aici.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri