Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cea mai mare proiecție multimedia din România

Ce-ar fi dacă ar fi

Un spectacol care merită văzut. Joi, 6 noiembrie, ora 20.00, la Teatrul Elisabeta. Ce-ar fi dacă ar fi este mai...

Continuare...


Powered by

Cea mai mare proiecție multimedia din România

Sorin Tudorde @
29 September 2014

Și, în același timp, una dintre cele mai mari proiecții din lume.

Pe 21 septembrie 2014, în cadrul Zilelor Bucureștiului, a avut loc “iMapp Bucharest 555”, un eveniment a cărui unicitate a fost dată de faptul că fațada Palatului Parlamentului (aproximativ 20.000 de metri pătrați; a doua cea mai mare clădire administrativa din lume după clădirea Pentagonului) a fost încorporată într-un proiect de video-mapping care a presupus imagini 3D complexe, care au animat suprafața clădirii, folosind fiecare element arhitectonic.

Pentru aceia care nu au urmărit spectacolul, iată cum a fost.

Un proiect realizat de polonezul Paweł Piotr Przybył. Și, tot de la acest eveniment avem și ceea ce mulți cred că va fi una dintre imaginile-simbol ale anului 2014.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Casa-Poporului-2014

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.