Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cea mai inteligentă carte de vizită

Fereastra dinspre stradă

O fereastră prin care privim mulți, chiar dacă astăzi ea este o fereastră virtuală. “Cine trăiește abandonat, însă ar vrea...

Continuare...


Powered by

Cea mai inteligentă carte de vizită

Sorin Tudorde @
20 January 2013

Amuzantă și arogantă, în același timp.

O carte de vizită care aparține unuia dintre cei mai iubiți autori de science-fiction – Isaac Asimov – și care, sub nume, în loc de titulatură sau profesie, conține aceste două cuvinte: “resursă naturală”. 🙂

Un bun motiv pentru a vă invita să vedeți o minunată galerie de cărți de vizită de acum 150 de ani, de pe vremea când acestea erau de obicei înmânate portarului, urmând ca acesta să le ducă persoanei vizate (care, după ce lua la cunoștiință faptul că a fost vizitată, accepta sau nu întâlnirea și returna cartea de vizită). Iată una dintre acestea.

(via)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.