Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cea mai îngustă casă din lume

Concursul Internațional George Enescu: muzicieni de pe cinci continente își testează talentul în România

Concursul Internaţional George Enescu are loc între 1 și 23 septembrie la Bucureşti și va aduce pe scenele românești un...

Continuare...


Powered by

Cea mai îngustă casă din lume

Sorin Tudorde @
28 January 2014

O casă care are doar 122 de centimetru în punctul său cel mai “lat” (și doar 72 de centimetri în punctul cel mai îngust).

Aceasta este cea mai îngustă casă din lume.

apartament-1

Și, în cazul în care nu ați reperat-o deja, iată o altă imagine.

apartament-2

O casă care a fost construită în zona centrală a orașului Varșovia, în spațiul dintre două clădiri. Adică aici.

apartament-3

Are, precum v-am spus, doar 122 de centimetru în punctul său cel mai “lat” și doar 72 de centimetri în punctul cel mai îngust. Iar aceasta este camera de zi.

apartament-4

Aceasta este dormitorul.

apartament-5

Bucătăria.

apartament-6

Sufrageria.

apartament-7

Baia.

apartament-8

Construită de către arhitectul polonez Jakub Szczesny, casa care ilustrează perfect conceptul de “arhitectură imposibilă” va găzdui artiști aflați în tranzit prin Varșovia. Și, pentru a vă face o idee mai bună, iată și un scurt film.

(surse: 1, 2, 3)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.