Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cea mai frumoasă stradă din lume

Senzational, incredibil, vezi aici…

♣ Iar acum, după un titlu în ton cu presa “de actualitate”, iată și o știre în ton cu timpurile actuale:...

Continuare...


Powered by

Cea mai frumoasă stradă din lume

Sorin Tudorde @
8 July 2013

500 de metri de paradis.

Sub coroanele acestor copaci (cei mai mulți dintre ei plantați în anii 1930) se află ceea ce mulți spun că este cea mai frumoasă stradă din lume: Rua Goncalo de Carvalhod in Porto Alegre, Brazilia.

Strada a devenit cunoscută pe plan internațional datorită unei campanii care a avut ca scop păstrarea sa în forma în care este (și) astăzi; fotografiile postate pe internet au fost atât de apreciate, încât în rândurile utilizatorilor a devenit cunoscută drept cea mai frumoasă stradă din lume.

Și, în cazul în care doriți, iată și alte câteva imagini.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

  Comentarii
 1. michael

  cea mai frumoasa strada din lume e plina ochi de masini 😐

 2. Daniela

  mACAR COPACII NU SUNT SCHILODITI PANA LA STADIUL DE SCHELETE CUM SE PROCEDEAZA LA NOI (CICA"TOALETARE" , IN FAPT FURT PE FATA DE MATERIAL LEMNOS)

 3. Carmen Saraga

  Oare vor găsi romanii și ceva pozitiv de spus vreodată? Criticați mama de dimineață pana seara ....ca asa se trăiește viata frumos și "fericit"! Offffffff ...mi-e tare drag de tara mea ....dar nu-i mai înțeleg oamenii ...

Comentează

Parteneri