Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cea mai frumoasa carte

Femeia – ca o condamnare

mai răzbate firul apelor tulburi până la mine iubirea are aceleași degetele înțepenite peste clape se oprește din când în...

Continuare...


Powered by

Cea mai frumoasa carte

Sorin Tudorde @
23 December 2010

Este una dintre cele mai frumoase cărți pe care le-am văzut până acum. Se numește I Wonder și este opera artistului de Marian Bantjes.

“Am petrecut 15 luni scriind, ilustrând şi concepând această carte. Are o copertă superbă, cu folii de aur şi argint dispuse pe un acoperământ de satin, iar fiecare pagină are marginile aurite.

Fiecare ilustrație este unică, special creată pentru această carte, iar textul combină arta grafica cu cuvântul scris.

Cartea conține o varietate de forme și stari, reprezentate într-o abundenţă de fonturi şi stiluri grafice. Este o sărbătoare vizuală și, pentru cei familiarizaţi cu munca mea, este, în egală măsură, hrană pentru minte şi suflet.”

Puteți cumpăra această minunăție, în schimbul a 26, 40 USD, de pe amazon.com. “Minunăție”, am zis? Priviți și vă veți convinge (click pe imagini pentru mărire).

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri