Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Ce simte un absolvent

Scriitoarea Ioana Pârvulescu a primit Premiul European pentru Literatură

Premiul European pentru Literatură recompensează cei mai buni autori debutanți și în curs de afirmare din toată Europa. Ioana Pârvulescu...

Continuare...


Powered by

Ce simte un absolvent

Sorin Tudorde @
31 May 2014

Împreună putem supraviețui ignoranței. Susține și tu Webcultura.

Ne puteți citi astăzi și mulțumită lor.

Cu toții am trecut prin asta…

Indiferent dacă ne-a plăcut sau nu școala, indiferent dacă ne-am legat speranțele și gândurile de viitor de ea sau, dimpotrivă, am gândit tot timpul că se rezumă la o simplă bucată de carton care va mângâia orgoliile și capriciile părinților. Cu toții, însă, am purtat într-un colțișor al sufletului gândul că facultatea se va dovedi un soi de parașută atunci când vom fi nevoiți să ne aruncăm în viață. Iar când atunci când am terminat facultatea, cu toții ne-am gândit, temători: oare parașuta asta chiar va funcționa? Oare se va dovedi bună de ceva?

Ce-simte-un-absolvent

O grafică realizată de Sarah Andersen, o tânără de 21 de ani care a absolvit recent Colegiul de Artă din Baltimore. Și, așa, de final: o fotografie cu simpaticul animal de casă al lui Sarah (care, zic eu, pare destul de încrezător în viață)).

iepure

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Arte vizuale

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.