Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Ce se va intampla ieri?

Cum să îi manipulezi pe cei din jur

Un sfat psihologic ușor de urmat. E lucru știut: noi, românii, ne pricepem foarte bine la “pus piciorul în prag”....

Continuare...


Powered by

Ce se va intampla ieri?

Sorin Tudorde @
5 February 2012

Un viitor mai bun… Oare este posibil?

Interesele cetățenilor înaintea intereselor politice, un guvern de specialiști, stoparea corupției și a traficului de influentă, “să trăiți bineee!”… O listă interminabilă de promisiuni, de două decenii încoace. Aceleași promisiuni. Repetate mereu și mereu, în fiecare campanie electorală. Uneori de alte figuri. Uneori cu alte intonații. Uneori chiar și cu alte virgule. Însă mereu aceleași promisiuni.

Iar lucrurile nu sunt așa doar la noi. O dovedește și scurtmetrajul Ce se va întâmpla ieri? realizat de către Temujin Doran.

“Acest scurtmetraj este o încercare de a ilustra cum promisiunile politicienilor privind un viitor mai bun înseamnă doar rebranduirea vechilor politici pentru pentru o audiență modernă. Ei nu oferă vreo soluție și nu oferă detalii privind politicile pe care le-au copiat. Dacă trăim într-o lume împerfectă, atunci cum va putea fi făcută ea vreodată mai bună doar prin copiere?

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


politicieni

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.