Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Ce se va intampla ieri?

orizonturi

trăiesc între un da sau nu strâng la piept degetul bolnav am uitat că nu există limite și mă întreb...

Continuare...


Powered by

Ce se va intampla ieri?

Sorin Tudorde @
5 February 2012

Un viitor mai bun… Oare este posibil?

Interesele cetățenilor înaintea intereselor politice, un guvern de specialiști, stoparea corupției și a traficului de influentă, “să trăiți bineee!”… O listă interminabilă de promisiuni, de două decenii încoace. Aceleași promisiuni. Repetate mereu și mereu, în fiecare campanie electorală. Uneori de alte figuri. Uneori cu alte intonații. Uneori chiar și cu alte virgule. Însă mereu aceleași promisiuni.

Iar lucrurile nu sunt așa doar la noi. O dovedește și scurtmetrajul Ce se va întâmpla ieri? realizat de către Temujin Doran.

“Acest scurtmetraj este o încercare de a ilustra cum promisiunile politicienilor privind un viitor mai bun înseamnă doar rebranduirea vechilor politici pentru pentru o audiență modernă. Ei nu oferă vreo soluție și nu oferă detalii privind politicile pe care le-au copiat. Dacă trăim într-o lume împerfectă, atunci cum va putea fi făcută ea vreodată mai bună doar prin copiere?

politicieni

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri