Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Ce s-a pierdut acum ? Dragostea și respectul.”

Alte trei vești bune

Cea mai bună veste este, fără îndoială, faptul că mulți dintre cei care citesc aceste rânduri vor vedea, mâine dimineață,...

Continuare...


Powered by

“Ce s-a pierdut acum ? Dragostea și respectul.”

Sorin Tudorde @
26 February 2014

“Arta nu are concesii…”

Am dus o viață destul de agitată dar totul a trecut ca un vânt, a fost un vânt de primăvară pentru că succesele şi teatrele sunt un miraj. Un artist, dacă este echilibrat, poate să treacă peste aceste miraje şi nu îl afectează. Am dus o viaţă de sportiv, am fost permanent în cantonament. Nu mi-am permis, ca un om obişnuit, să mă duc prin baruri , unde se fumează mult… nu! Este o mare responsabilitate. O astfel de viaţă îţi dă senzaţia unei frustrări continue? Nu , pentru că am iubit foarte mult arta şi am respectat acest dar de la Dumnezeu. Nu toţi au această şansă să aibă o voce nu vorbită, ci o voce cu care printr-o muncă extraordinară poţi ajunge la performanţă. Aţi simţit o asemenea responsabilitate? Tot mereu, tot mereu. Arta nu are concesii. Noi, neavând posibilitatea să trăim mai bine, trăiam mai frumos! Ce s-a pierdut acum ? Dragostea și respectul.”

Nicolae Herlea (28 august 1927 – 24 februarie 2014)

Nicolae-Herlea

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri