Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Ce poarta hipsterii in aceasta iarna?

Bărăgan

O recitare. Țipătul de lehuză al cocorilor! Ies să mă uit cum se naște ceața. Cerul boltit ca o creastă...

Continuare...


Powered by

Ce poarta hipsterii in aceasta iarna?

Sorin Tudorde @
12 December 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Fesul pentru urechi și boneta pentru bărbie.

Uită de apărătorile tradiționale pentru urechi! De acum există Hipster Ear Cap, cea mai “cool” modalitate pentru a-ți proteja urechile de frig. Prin urmare, orice hipster care se respectă suficient de mult pentru a purta un fes de lână doar așa, “la impresie”, va trebui să apeleze și la fesul pentru urechi creat de designerii suedezi  Tove Greitz şi Magnusson Minna.

Și cum, pentru un hipster, “cool” nu este niciodată suficient, Beardo este un accesoriu care musai trebuie să completeze imaginea de ansamblu: o bonetă pentru bărbie creată – într-o întreagă paletă de culori – de către snowboarderul canadian Jeff Phillips.

Ah, da, să nu uit: Beardo poate fi achiziționată de aici.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.