Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Ce poarta hipsterii in aceasta iarna?

Opera Nights vă pregătește pentru 2014 un program de poveste

Singurul festival de operă în aer liber din România, Opera Nights, s-a încheiat, dar organizatorii au deja programul făcut pentru...

Continuare...


Powered by

Ce poarta hipsterii in aceasta iarna?

Sorin Tudorde @
12 December 2011

Fesul pentru urechi și boneta pentru bărbie.

Uită de apărătorile tradiționale pentru urechi! De acum există Hipster Ear Cap, cea mai “cool” modalitate pentru a-ți proteja urechile de frig. Prin urmare, orice hipster care se respectă suficient de mult pentru a purta un fes de lână doar așa, “la impresie”, va trebui să apeleze și la fesul pentru urechi creat de designerii suedezi  Tove Greitz şi Magnusson Minna.

Și cum, pentru un hipster, “cool” nu este niciodată suficient, Beardo este un accesoriu care musai trebuie să completeze imaginea de ansamblu: o bonetă pentru bărbie creată – într-o întreagă paletă de culori – de către snowboarderul canadian Jeff Phillips.

Ah, da, să nu uit: Beardo poate fi achiziționată de aici.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.