Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Ce ne defineste ca oameni?

Ne place

Alte câteva linkuri care ne plac. Cadouri deosebite pentru copii făcute de designeri români – pentru aceia care doresc să...

Continuare...


Powered by

Ce ne defineste ca oameni?

Sorin Tudorde @
29 May 2011

Uneori întrebările complicate au răspunsuri extrem de simple.

Iată un scurt fragment dintr-un comunicat de presă emis de NASA în data de 11 aprilie 2011:

“Astronaut NASA Cady Coleman, care înconjoară Pământul la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, şi muzicianul Ian Anderson, fondatorul trupei rock Jethro Tull, au colaborat în cadrul primului duet spaţiu – Pământ.

Coleman, flautist amator, și Anderson au interpretat o parte din piesa “Bourree“, un aranjament instrumental pe care Anderson și Jethro Tull l-au interpretat în timpul turneului lor american din 1969, când Neil Armstrong şi Buzz Aldrin păşeau pe Lună. Coleman a cântat partea sa de la 220 de mile deasupra Pământului la sfârşitul săptămânii trecute, iar Anderson la final de săptămână, în timp ce se afla în turneu în Perm, Rusia. Cele două parti au fost apoi unite. Interpretarea lui Coleman și Anderson a omagiat 50 de ani de la primul zbor al omului în spațiu, zbor efectuat de cosmonautul Yuri Gagarin pe 12 aprilie 1961.”

Iar dacă vă place spațiul, iată o altă interpretare a cosmonautului Cady Coleman.

Așadar, ce ne definește ca oameni? Răspunsul este simplu, nu-i așa?

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.