Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cât de frumoase sunt femeile din România? Dar bărbații?

43,8 milioane

Priviți pictura din imagine. Se numește Onement IV, este creația pictorului expresionist Barnett Newman și a fost vândută în data de 14...

Continuare...


Powered by

Cât de frumoase sunt femeile din România? Dar bărbații?

Sorin Tudorde @
2 October 2013

În culisele unui studiu privind chipul națiunilor.

Acesta este chipul “româncei obișnuite”. Un chip obținut cu ajutorul unui program computerizat folosit de către psihologii Universității din Glasgow, Marea Britanie, prin suprapunerea câtorva sute de imagini ale unor românce. Softul în cauză aliniază imaginile având ca punct de reper orbita oculară (după o tehnică inventată de antropologul Francis Galton în urmă cu mai bine de 100 de ani și care este folosită și astăzi de către cercetătorii din lumea întreagă).

Cât de frumoase sunt româncele în comparație cu celelalte femei? Vă las să trageți singuri concluzia privind următoarele imagini.

Iar acum întrebarea: nu vi se pare deloc ciudat că toate sunt atât de frumoase? Dar, înainte de a vorbi mai mult despre această “ciudățenie” să vedem și cât de frumoși sunt bărbații din România.

Pagini: 1 2

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri