Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cartea din Teatru

“Dacă faci o prostie, măcar să merite”

Zece gânduri înțelepte. Timpul este marea artă a omului. Fiecare ceas pierdut în tinereţe este o şansă de nefericire pentru...

Continuare...


Powered by

Cartea din Teatru

Sorin Tudorde @
29 September 2011

Despre cărți, despre teatru și despre dragostea față de ele.

Anul trecut, Teatrul Masca a demarat proiectul Cartea trebuie să circule: “la ieșirea de la spectacol, spectatorii găseau un coș cu cărți din care care fiecare își putea alegea câte una, oricare, și o lua acasă”. Anul acesta, proiectul revine, într-o formă ușor schimbată: “vom porni de la un coș plin de cărți. Fiecare spectator va putea lua o carte din el, cu condiția să pună o alta în loc!”.

Vă invităm prin urmare sâmbătă, 1 octombrie, la premiera Comedia Erorilor. Să vă bucurați de teatru, să vă alegeți o carte și să dăruiți o carte. Pentru că iubim cărțile și teatrul. Deopotrivă.

Și, dacă tot vorbim despre cărți: iată un documentar din 1961 (!!!) despre cum est făcută o carte…

… și o întreagă carte într-un afiș (mai multe detalii aici).

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.