Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Cartea care nu mai are rabdare

Zece filme celebre în zece imagini

Un exercițiu de cultură cinematografică. Imaginile care urmează încearcă să sumarizeze un întreg film prin intermediul a doar nouă cadre...

Continuare...


Powered by

Cartea care nu mai are rabdare

Sorin Tudorde @
28 June 2012

O excelenta inițiativă creativă destinată promovării scriitorilor debutanți.

The Book That Can’t Wait este o idee creativă pusă în practică de argentinienii de la Eterna Cadencia: cărți ale scriitorilor debutanți, tipărite cu o cerneală specială, ale căror cuvinte pur și simplu încep să dispară la două luni după ce cartea este deschisă. O inițiativă menită să încurajeze lectura grabnică a acestor cărți pentru a da astfel autorilor șansa să publice un nou volum.

“Cărțile sunt obiecte foarte răbdătoare. Le cumpărăm, iar ele ne așteaptă să le citim. Zile, luni, chiar și ani. Fapt care este în regulă pentru cărți, dar nu și pentru noii autori: dacă oamenii nu le citesc prima carte, ei nu o vor mai scrie niciodată pe cea de a doua.”

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.