Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Când tu eşti bine… eu sunt bine…

blestem cu pelin și sare de bucătărie

se rostogolesc în ureche doar câteva minute golașe timp în care aflăm ce parlamentar ne-a mai furat caii ori câte...

Continuare...


Powered by

Autor: Daniela O

Când tu eşti bine… eu sunt bine…

Daniela O10 February 2016

Ani de zile am fost balanţă între uşor şi greu,echilibrul între simplu şi complicat, ani de zile am dus o lupta cu mine pentru alţii, să aduc linişte, să susţin, să ridic, să arăt că pot, că întotdeauna câştig… orice, oricând şi în faţă oricui.

Ani de zile am auzit “dacă tu eşti bine… eu sunt bine…”. Şi dacă nu?
Dacă pe drum oasele mi-au obosit de tras, mintea de stat trează şi gândurile de cernut soluţii? Dacă inima mea e istovită de bătăi în plus să ţină în viaţă totul?

Când oboseşti iei pauză de tot… de sacrificiu, de susţinere, de lupta. Rămâi în loc, încerci să fii prezent şi să te aduni… să aduni cioburi din tine, să cauţi în anii ce au trecut ce a rămas neatins, nesacrificat… puţin suflet, puţin zâmbet, puţină speranţa şi un strop de iubire.

Cu ele plec mai departe, eu cu mine, cu ele mă zidesc la loc ca în copilărie şi pornesc pe drumuri ce au rămas ale mele, neexplorate, pentru că eu aveam timp să fiu bine numai să îţi fie ţie bine…

Dragul meu eu sunt bine… tu poţi fi cum vrei!

sunt-bine

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Daniela O

Daniela O

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri