Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Caligraful plajelor

Film document: Brâncuși sculptând Coloana Infinitului

Imagini inedite cu Constantin Brâncuși sculptând în atelierul său și cu montarea Coloanei Infinitului. La începutul anilor ’20 Constantin Brâncuși...

Continuare...


Powered by

Caligraful plajelor

Sorin Tudorde @
9 August 2013

Câteva momente de frumusețe, la malul unei mări.

Se numește Andrew van der Merwe, este din Africa de Sud și spune despre el că este un “caligraf al plajelor”. Primul “caligraf al plajelor” din lume. Și aceasta fie și pentru faptul că Andrew a dezvoltat acestă formă de land-art pe parcursul ultimilor 20 de ani. Inscripțiile sale în nisip sunt inspirate, de cele mai multe ori, din vechile scrieri africane.

(via)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.