Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Caleidoscop

Testul somnului

Află, în doar câteva secunde, cât de obosit(ă) ești. Și, prin urmare, află dacă ar fi bine să pui telefonul...

Continuare...


Powered by

Autor: Anca Horj

Caleidoscop

Anca Horj21 November 2016

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Fiecare zi aduce noapte. Fiecare naștere se termină cu moarte. Fiecare lacrimă se șterge cu iubire. Fiecare zâmbet aduce lumină. Fiecare dorință naște vis. Fiecare șansă naște speranță. Fie… care.

Însă graba nu aduce nimic care să te îmbogățească sufletește. Te pustiește de tot. De oameni, de momente trăite și simțite, de frumos. Și ajungi să nu mai știi că poți să te oprești. Să privești, să te privești, să te intrebi ce îți dorești.

Dar, suntem atât de buni la cuvinte , încât dacă ar fi niște haine, am străluci mereu. Păcat ca acele cuvinte frumoase sunt adresate altora și mai puțin nouă. Că doar noi suntem plini de temeri, de lupte pierdute sau plini de ganduri. Și așa, așteptăm ca acele vorbe frumoase să vină de la ceilalți, de parcă ar fi mai adevărate dacă ies din gura altora și nu din gura noastră. Că de apreciate și crezute… sunt.

caleidoscop

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Anca Horj

| De același autor

Când gândurile se transformă în cuvinte se nasc emoții.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.