Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Calea frumuseții

Festivalul de Teatru Tanar Ideo Ideis

O recomandare pentru toți iubitorii de cultură: Festivalului Național de Teatru Tânăr Ideo Ideis, ediția a șasea – Alexandria, 2...

Continuare...


Powered by

Calea frumuseții

Sorin Tudorde @
15 January 2013

Două minute, singuri, prin Luvru. Ce minunăție.

Povestea este aceasta: regizorul Florent Igla a filmat un spot publicitar pentru Nintendo. Și astfel a avut privilegiul de a vedea Muzeul Luvru așa cum foarte puțini oameni au avut ocazia: lipsit de aglomerația zilnică, doar împreună cu actrița aleasă pentru spot (Eve Claudel) și echipa de filmare. Și pentru că o astfel de minunăție merită să fie văzută de cât mai mulți oameni, Florent a realizat un montaj personal, cu o durată de două minute, lipsit de orice intruziune publicitară. Pentru a ne putea bucura cu toții.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Și, da, coloana sonoră este semnată de Sigur Rós (Suð Í Eyrum). 🙂

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. tania

    Adevarata minunatie. Multumiri ! 🙂

Comentează

Parteneri