Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Calatorind

Nu ne-nnopta…

o, cum se leagănă tandru zâmbetul tău a iarbă verde, neştiutoare de moarte, luminându-mi înalt dimineaţa învăpăiată, răsfirându-mi-se până-n adâncuri,...

Continuare...


Powered by

Calatorind

Sorin Tudorde @
5 August 2011

Pentru toți aceia care iubesc călătoria (și călătoriile).

Nu știu cum se face, dar aud tot mai des vorbindu-se despre “curajul de a călători”. Sincer, nu îmi dau seama ce curaj îți trebuie pentru asta. De parcă, bucuria de a călători ar cuprinde în ea și o neînțeleasă teamă. Probabil se uită că între “a călători” și “a merge în excursie” există o diferență. Care nu este dată doar de “all inclusive”.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Regizorul independent Rick Mereki și doi dintre prietenii săi și-au propus să ne redeschisă apetitul pentru călătorii: 11 țări, 44 de zile de călătorie, 18 curse cu avionul, 60.000 de kilometri parcurși, erupția unui vulcan și, mai ales, trei filme scurte. Să le vizionați cu plăcere! 🙂

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri