Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Călătorind prin România

Liber la bilete la cel mai mare festival de operă în aer liber – Opera Nights

Opera Nights, cel mai mare festival de operă în aer liber din România, vă pregătește scena pentru cele mai frumoase...

Continuare...


Powered by

Călătorind prin România

Sorin Tudorde @
29 August 2013

Două momente video: Transalpina și Cheile Baniței.

Se spune că Transalpina, cea mai înaltă șosea din România, ar fi și cea mai frumoasă șosea a țării. Vă învit să o admirați prin intermediul unui material realizat de Cosmin Giurgiu.

Și tot Cosmin Giurgiu este și autorul unui alt material video: Cheile Baniței.

“Cheile Baniței sunt un obiectiv turistic foarte putin cunoscut de către turiști. Acest obiectiv spectaculos nu ar trebui ratat de către nici un turist aflat pe ruta Hațeg-Petroșani (E79), fiind situat la mica distanta de șosea (aprox. 400 m în dreapta tunelurilor de cale ferata) și ușor accesibil, la cca 8 km nord de Petroșani, în culoarul Banița-Merișor-Baru.”

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Multumesc pentru acest articol cu locatiile acestea minunate:) La numele meu s eface o trimitere catre siteul de foto:) Cel mai ok era sa fie catre http://www.ghidvideoturistic.ro 🙂 Felicitari pt site si articole! Cu stima, Cosmin Giurgiu. Manager, Ghid Video Turistic

Comentează

Parteneri